Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Koirakallion Metsässä koirat saavat olla koiria

Esittelyssä Koirakallion Metsä, jossa koirasi pääsee ulkoilemaan vapaasti. Täällä ei tarvitse pelätä, että koira karkaisi peurojen, pupujen tai supikoirien perään.

Koirakallion Metsä on aidattu, noin hehtaarin kokoinen metsäalue, jossa voit ulkoiluttaa koiraasi vapaana turvallisesti ja Suomen lakien mukaisesti. Koirakallion Metsä sijaitsee Kanta-Hämeessä, Jokioisten kunnassa. Koirakallion alueella et törmää muihin koiranulkoiluttajiin, susiin, ilveksiin tai muihin petoeläimiin. Voit vuokrata alueen omaan käyttöösi, joten sinä ja koirasi saatte ulkoilla ihan rauhassa. Alueen voit halutessasi myös vuokrata yhdessä koirakavereitten kanssa ja ulkoilla porukassa. Alueella järjestetään myös eri-ikäisten ja kokoisten koirien koiratreffejä.

Koirakallion Metsästä löytyy laavu ja nuotiopaikka

Koirakallion Metsän alueella on myös laavu ja nuotiopaikka sekä ulko-wc. Alueen voit vuokrata myös ilman koiraa retkeilyyn ja mukavaan eväsretkihetkeen omassa rauhassa luonnon keskellä.  Alue on kallioista metsämaastoa, jossa on korkeuseroja ja rinteitä juostavaksi sekä paljon helppokulkuisia polkuja.

Alue on aidattu 1,8 m korkealla koiraverkolla, verkko on joka paikasta maahan ankkuroitu kiinni, mutta ei ole maan sisällä.  

Voit yöpyä Koirakallion Metsässä riippumatossa tai laavussa

Vietä yö koirametsässä riippumatoissa (2 kpl) tai laavun makuulaverilla hyttyssuojan alla. Varaus alkaa illalla klo 20.00 ja päättyy aamulla klo 10.00. Koirametsässä on yöpyjille juomavedet sekä koirille että ihmisille.

Yöpymiseen tarkoitetut riippumatot ja sadesuojat asetetaan pakoilleen valmiiksi. Koirametsässä sinua ei häiritse toiset retkeilijät eikä myöskään metsän eläimet. Voit retkeillä ja yöpyä koirametsässä joko koiran kanssa tai ilman koiraa.

 

Varaat Koirakallion Metsän käyttöösi kotisivuilta löytyvän ajanvarausjärjestelmän kautta

Vuokraushinta vain 25 €/h. Koirakallion Metsä on mahdollisuus varata myös 1,5 h, 2 h ja 3 h pituiseksi ajoiksi.  Koirametsässä on helppo järjestää rotu- ja pentue/kenneltapaamisia. Metsässä ei koskaan ole muita ihmisiä tai koiria, ainoastaan ajan varanneet.


Lisätietoa:

www.koirakallionmetsä.fi

Some: @koirakallionmetsä