Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Esittelyssä YORA, uusi vastuullisempi koiranruoka

Joko olet kuullut YORAsta, Suomen ensimmäisestä täyshyönteisproteiinipohjaisesta koiranruoasta?

Samalla kun yhä useammat ihmiset suosivat eettisempää ja kasvispainotteisempaa ruokaa, koirien ruokatarjonta on pysynyt melko muuttumattomana jo pitkään. Ja vaikka koiraa ei kannata opettaa vegaaniksi, ekologisempi vaihtoehto on nyt saatavilla!

YORA tarjoaa ensimmäisenä Suomessa täyshyönteisproteiinikuivamuonaa - nappulat on valmistettu mustasotilaskärpäsen toukista ja kasviksista, tarjoten koirille kaikki tarvittavat ravintoaineet ja ollen silti maapallomme kannalta järkevämpi vaihtoehto.

Sopii useimmiten myös herkkävatsaisille koirille

YORAn nappuloissa käytetyt toukat kasvavat ilman antibiootteja ja kasvuhormoneja sekä saavat syödäkseen lähitilojen ylijäämäkasviksia. Toukissa on hyvin vähän allergeenejä, ja YORA sopii puhtaana yhden proteiinin ruokana useimmiten myös herkkävatsaisille ja allergisille koirille. 

Toukkien kasvatus vaatii huomattavasti vähemmän maata ja vettä kuin karjankasvatus, ja YORAn nappuloissa käytetyt kasvikset viljellään Englannissa tuotantotilojen lähipelloilla. Pakkaukset ovat biohajoavia ja kansainvälisten kuljetusten hiilijalanjälki on kompensoitu, joten YORAlla voi herkutella ilman omantunnonhaukkuja.

Tutustu lisää

YORAn tuotteita saa hyvin varustetuista eläinkaupoista kautta maan sekä netistä www.yora.fi.  

Tuotesarjaan kuuluu eri-ikäisten ja -kokoisten koirien kuivamuonat sekä uutuutena koirien viljattomat proteiinipatukat sekä palkintonamit.

-- -- 

Haluatko sinäkin oman koiraystävällisen palvelusi esille nettisivujemme etusivulle ja kohdistetusti Facebook-sivuillemme yhteensä tuhansien ihmisten silmien eteen?

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: info@tassutkartalla.fi