Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Aidosti kodinomainen koirapäiväkoti ja koirahotelli

Esittelyssä Koiraparkki.com – häkitön kodinomainen koirapäiväkoti ja koirahotelli pääkaupunkiseudulla  

Koirat ovat sosiaalisia eläimiä, ja pitävät siitä, että pääsevät leikkimään lajitovereidensa kanssa. Koiraparkki.comin toimipisteet löytyvät Helsingin Kampista ja Vuosaaresta sekä Espoosta. Koirat pääsevät viettämään aikaa muiden koirien kanssa turvallisessa ympäristössä alan ammattilaisten jatkuvan valvonnan alla.  

 

Koiraparkki.comin koirapäiväkodit ovat enemmän kuin vain koiran hoitopaikkoja päiväksi

Koirapäiväkodissa koira oppii sosiaalisia taitoja sekä laumassa olemista sekä vieraiden ihmisten kanssa toimimista. Tuomalla eroahdistuksesta kärsivä koira päiväkotiin, voidaan sen eroahdistusta lievittää eikä se jää yksin kotiin, jossa se saattaisi jäädä haukkumaan tai purkamaan turhautumistaan tuhoamalla kodin irtaimistoa. Terveysongelmista kärsiville koirille päiväkoti taas on turvallinen ympäristö, jossa niiden vointia voidaan tarkkailla.  Eri toimipisteiden välillä tehdään yhteistyötä ja tarvittaessa koiran voi tuoda Vuosaareen ja noutaa Kampista/Espoosta. 

 

Kaksi kertaa päivässä ulos, ja yhteinen lepohetki 

Koiraparkki.comin koirapäiväkodeissa jokaisen koiran tarpeet huomioidaan yksilöllisesti. Rauhaa ja hiljaisuutta tarvitseville koirille on varattu rauhaisia nurkkauksia. Kaksi kertaa päivässä käydään ulkona lenkillä, ja päiväuniaikana pyritään hiljentymään yhdessä levolle. Jokainen koira ruokitaan erikseen, jolloin erikoisruokavalioista voidaan huolehtia paremmin ja ruokarauha säilyy. 

 

Päivän rytmi on samanlainen kuin lasten päiväkodissa 

Koiraparkki.com aukaisee ovensa kello 7.00. Aamupäivä menee leikkiessä ja noin 10.30 lähdetään ulos, puolilta päivin palataan sisälle ja jotkut koirista syövät. Sitten otetaan päiväunet, jokainen koira simahtaa. Levon jälkeen leikitään lisää ja ulkoillaan. 15.00 jälkeen omistajat alkavat hakea koiriaan. Yleensä koira on niin sippi päivän touhuista, ettei puhti riitä iltariehumiseen. 

Hintoihin sisältyy aina pitkät lenkit ja koirapuistoilua, jokaisen koiran tarpeet ja toiveet huomioiden. Hotellikoirilla myös ruoka kuuluu hintaan. Päivän ohjelma suunnitellaan aina koirien ehdoilla. Koirien hyvinvointi on erittäin tärkeää. Omistajia ilahdutaan koiran kuulumisilla kuvien ja videoiden muodossa päivittäin. Koiraparkki.comin kautta voit varata myös hieronta- sekä koulutuspalveluja koirille päivähoidon aikana tai erikseen sovitusti. 

 

Koirapäiväkoti löytyy Helsingin ydinkeskustasta Kampista 

Oikeasti kodinomainen häkitön koirahoitola ja koiran päivähoito Kampissa aivan Helsingin ydinkeskustassa. Koirapäiväkoti sijaitsee Kalevankadulla, Helsingin keskustassa kaupunkimaisemissa. Se on avara, kodinomainen ja täysin häkitön sekä viihtyisä. Koirat ovat vapaana keskenään leikkien ja nukkuen ja touhuten, ulos mennään lenkille tai koirapuistoon aina isolla joukolla! 

 

Vuosaaren ja Espoon toimispisteistä löytyy sekä koirapäiväkoti että koirahotelli 

Koiraparkki Vuosaari - koirapäiväkoti ja -hotelli sijaitsee Rastilassa hyvien yhteyksien varrella, muutaman minuutin kävelymatkan päästä isoilta väyliltä ja julkisen liikenteen pysäkeiltä, 14 km Helsingin keskustasta. Koirapäiväkoti on rauhallinen ja moderni, avoin ja kodikas tila katutasolla, ja minuutin kävelymatkan päässä meren lahdelta ja ulkoilualueilta.  

Koiraparkki Espoo – koirapäiväkoti ja -hotelli sijaitsee Latokaskessa, rauhallisella omakotitaloalueella metsien ja peltojen laidalla, 18 km Helsingin keskustasta. Päiväkodissa on aidattu piha-alue ja paljon vihreää kasvillisuutta, koirilla tilaa peuhata ja juosta. Täysin häkitön koirapäiväkoti ja -hotelli on koiralle viihtyisä ja kodikas. Koirat ovat vapaana ja pääsevät leikkimään, nukkumaan ja touhumaa. Ulos mennään lenkille pelloille ja metsään, sekä pihalle pääsee aina halutessaan. 

 

Seuraa koiraparkkia somessa 

Koiranomistajat ja muut koiraihmiset voivat seurata:
Instagramissa @koiraparkki ja @koiraparkkivuosaari
Facebookissa Koiraparkki - Kamppi & Espoo ja Koiraparkki - Vuosaari
Tiktokista @koiraparkki ja @koiraparkkivuosaari.